Charity – Selvhjælp Herning (26-02-2025)
Hele indtægten for aftenen går ubeskåret til Selvhjælp Herning.
by Dolphins nye køkkenchef Niklas Ormstrup laver en forrygende 5 serveringers middag inkl. vin og avec.
Niklas har tidligere været køkkenchef på Nr. Vosborg og er en af Danmarks største kokketalenter. Han er nu i spidsen for Dolphins nye satsning på fine dining, og her kan du og dine gæster opleve en vaskeægte premiere på alt det Niklas kan og står for.
AFTENENS MENU
Velkomst champagne
Forret
Bagt havtaske – kraftig fiskesuppe smagte til med hvidvin og sennep. Hertil hjemmebagt brød og saltet smør fra Arla unika.
Mellemret
Jomfruhummer rullet i tomat – spicy creme lavet på piment d’espelette – aromatisk tomat bouillon.
Mellemret
Rørt tatar på vaffelbund.
Hovedret
Rosa steget dansk ungdyrfilet – pommes fondant – grillet løg – cremet gulerødder – sprøde rodfrugt chips – trøffelsauce mætte med syltede tyttebær. (Hovedretten kan laves vegetarisk: soja marineret selleri – pommes fondant – grillet løg – cremet gulerødder – sprøde rodfrugt chips – trøffelsauce mætte med syltede tyttebær.)
Dessert
Mørkchokolade – marineret skovbær – sprøde marengs kys. Hertil velvalgte vine – også mulighed for alkoholfrie vine og safter.
Hertil velvalgte vine – også mulighed for alkoholfrie vine og safter.
Pris pr. person 999,-
AFTENENS PROGRAM
Kl. 18:30 – Velkomst ved Jan Ørum Vermø
Inden hovedretten vil Iben Trabjerg give en kort introduktion til Selvhjælp Hernings vigtige arbejde.
Der vil være eksempler på hvor Selvhjælp Herning har hjulpet mennesker der trængte til et fællesskab.
Under arrangementet vil der være musikalsk indslag.
TILMELDING
Der er et begrænset antal billetter. Så tilmelding sker efter først til mølle princip.
Evt. spørgsmål på tlf.: 29 85 50 55